Over ons 2018-05-03T11:42:49+00:00

Video credit: Helio Phoeli

Green Body Healing is een platform voor mensen die een diepgaand gezond leven nastreven, waarin een energiek lichaam en krachtige geest centraal staan.

Ons doel is het bewustzijn van een healthy lifestyle  zodanig te belichten dat het uitgroeit van een modetrend naar way of living.

Jouw verhaal bij Green Body Healing

Voel jij je geïnspireerd door Green Body Healing?  Dan horen we graag jouw verhaal. Maak contact via onze contactpagina en wie weet ben jij binnenkort ook onderdeel van ons team.

Wat doen wij?

Green Body Healing:

  • Wil de healthy lifestyle discussie intensief bevorderen, door een platform te bieden aan kritische lezers die op zoek zijn naar gefundeerde, grensverleggende informatie.
  • Zoekt actief artikelen over ‘groen’ eten, bewegen en bewustzijn van de beste health professionals over de hele wereld; zodat de lezer uit een breed scala van expertise en kennis zelf haalt wat hem/haar het meest aanspreekt.
  • Wil daarin ook de ongelooflijke potentie van Suriname met haar vele bronnen van ‘green health’ belichten; ter inspiratie van zowel onze bezoekers als onszelf.
  • Werkt graag samen met een ieder die zijn/haar leven op een beter niveau wil brengen.
  • Denkt holistisch en gelooft dat een werkelijk gezonde levensstijl alleen kan als deze samengaat met diep respect voor al het leven op onze planeet.

Onze missie is een ieder te voeden met diepgaande informatie die hem of haar daadwerkelijk in staat stelt zijn/haar gezondheid in eigen handen te nemen en het leven op deze planeet te verbeteren.

Onze visie is te leven in een op alle vlakken gezonde omgeving, waarbij onze eigen gezondheid en die van onze natuur hand in hand gaan.

Onze ambitie is een kwalitatief hoogstaand platform te zijn voor ‘Healthy Lifestyle – volgers’.  Een platform met een breed draagvlak, toegankelijk  voor alle lagen van de bevolking en een platform dat een significante bijdrage levert aan een gezonde, stabiele en vreedzame samenleving. Inmiddels heeft onze facebookpagina 30.000 volgers en we hopen dat deze blog het bereik verveelvoudigd.

Maak kennis met ons team.

Jareth Soemodihardjo
Jareth SoemodihardjoInitiator
Jareth Soemodihardjo is de bedenker van het Green Body Healing Platform. Hij is een gedreven entrepreneur en health coach. Na een lange wereldreis en een eigen business in Beijing, China heeft hij zich in 2011 in Suriname gevestigd. Hij is o.a. initiatiefnemer van stichting RiKa (Re-integratie voor Kansarmen- op basis van werken in het groen), Green Gardens en the Greenhouse. Inderdaad: Jareth’s tweede naam is groen. Zijn visie is dat het platform een groeiend green health bewustzijn in hoge mate zal aanwakkeren.
Karin Spong
Karin SpongRedacteur
Karin Spong onderzoekt, interviewt en schrijft voor het Green Body Healing Platform. In haar zoektocht naar maximum health & fitness, met haar eigen uitdagingen zoals een koffie verslaving; volgt ze de beste, meest inspirerende healthy lifestyle voorbeelden, zowel wereldwijd als in groen Suriname. Karin is opgegroeid in het groen, wat doorklinkt in al haar carrière keuzes.
Naast het Green Body Healing platform doceert ze ecotoerisme vakken en wiskunde en is ze consultant voor groene resorts.
Sara Pawironadi
Sara Pawironadi Webmanager
Sara Pawironadi is de webmanager en social-media coördinator van het Green Body Healing Platform. Ze heeft in Venezuela en Cuba gewoond en studeert nu International Business in Suriname. Sara is een bad-ass gevechtsportster geweest; en legt zich nu met name toe op yoga; waarin ze met verve wordt ondersteund door haar hond Rocky. Haar missie is de beste versie van zichzelf te worden en anderen te motiveren om dat zelfde te doen. “If we want to create a better world, we should start with ourselves.”
Dirk Jap-A-Joe
Dirk Jap-A-JoeVormgever
Na een carrière als logopedist en manager in de zorgsector, besloot Dirk Jap-A-Joe zijn hart te volgen en zich volledig toe te leggen op zijn grote passie: plaatjes maken. Of het nu gaat om grafiek, fotografie, videografie, interieurontwerp of branding ; het plaatje moet kloppen. Dirk is 57 en schrikt telkens weer als hij jarig is. Hij doet 3 keer in de week aan fitness, eet in zijn optiek gezond en slaapt als een roos. Alleen die ene bad habit……… Dirk is vormgever en fotograaf voor Green Body Healing.

Onze andere bedrijven.