//Juices, juices, juices!

Juices, juices, juices!

Stoppen met suiker betekende voor mij bijna automatisch stoppen met alle bewerkte producten.

Nadat ik eind 2015 de documentaire “the truth about sugar” had gezien besloot ik helemaal te stoppen met geraffineerde suiker. Dat betekende bijna automatisch stoppen met bijna alles wat je uit de supermarkt haalt.  Van brood tot knakworstjes (!) als je eenmaal de labels van verpakte producten begint te bekijken wordt je niet goed. Zelfs in babyvoeding zit al geraffineerde suiker. Achteraf bekeken was ik ook helemaal niet goed voorbereid. Ik wist wel wat ik niet ging eten; maar had onvoldoende nagedacht over wat ik dan wel ging eten en wat dat betekende aan voorbereiding. Ik was met een drukke baan niet gewend veel in de keuken te staan en liep hard tegen mijn gewoonte aan om even food-on-the-go te halen. PLUS  ik kreeg onthoudingsverschijnselen door het stoppen met suiker. Ik werd in elk geval ontzettend slechtgehumeurd  en was een tijdje niet te genieten. Het was misschien makkelijker geweest als ik het concept van juicing toen al kende. De documentaire “Superjuice me!” van life coach Jason Vale laat zien hoe lekker en waanzinnig gezond fruit juices zijn. Met een beetje voorbereiding zijn juices snel te maken en fruit stilt niet alleen je behoefte aan suiker, je mag er praktisch zoveel van als je maar wil. Na het bekijken van deze documentaire heb je nog maar één wens:  juicing, let’s gooooo!!!

Bronvermelding

Jason Vale
Jason ValeMotivational speaker, life coach

Bekijk hier de documentaire ‘Super Juice Me’.

By | 2018-03-12T01:53:26+00:00 maart 4th, 2018|Categories: eten|Tags: , , , , , , |0 Comments